onsdag 29 maj 2013

Vill du vara med på vårt bokomslag?

I nästa vecka ska vårt bokförlag och en proffsig fotograf ta foton till omslaget på vår bok. Så nu letar vi efter de perfekta personerna att fotografera! En tjej och en kille som skulle kunna vara våra huvudpersoner Hanna och Jens, som kan tänka sig att ställa upp på en fotografering och pryda vårt bokomslag så småningom. Vill du (eller någon du känner) kanske vara med?

Vi letar efter:

1. En kille, som ser ut att vara ungefär 24-25 år.

Så här tänker vi oss att Jens ser ut: Han är en helt vanlig, normallång och normalt vältränad kille, med mellanblont/cendréfärgat/ljusbrunt hår i en inte allt för uppseendeväckande frisyr. Han har oftast jeans och t-shirt eller luvtröja på sig. Han är inte så snygg så att man vänder sig om på gatan efter honom och skriker WOW!, men han är söt och fin och bra och allt.

2. En tjej, som ser ut att vara ungefär 18-19 år.

Så här tänker vi oss att Hanna ser ut: Hon är en helt vanlig, normallång och normalt vältränad tjej, med hyfsat långt brunt hår. Hon gillar också jeans och har inte så väldigt uppseendeväckande kläder. Och hon är söt och glad och rolig och cool! Men liksom inte skolans tuffaste och hårdaste brud.

Stämmer du, eller någon du känner, in på dessa beskrivningar? Kan/vill du vara med på vårt bokomslag, och komma till en fotografering (i Stockholm) antingen på torsdag 6/6, eller på lördag eftermiddag den 8/6?

I så fall - mejla oss så fort som möjligt på mejlaintenu@gmail.com och skicka med en bild på dig själv så vi ser (åtminstone ungefär) hur du ser ut. Skriv gärna hur lång du är också! Så hör vi av oss så snabbt vi någonsin kan och berättar mer.

Det kommer säkert att bli en asrolig fotografering!

/Lisa & Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar