lördag 31 augusti 2013

Dagen efter RELEASEN

Jag har blivit förkyld, men struntsamma, för det var så HIMLA KUL IGÅR!!! Releasefesten blev allt vi drömt om - och vi har ju drömt mycket om den.

Det var så trevliga människor som kom (jättejättetrevliga!!) och det var så bra och glad och rolig och mysig stämning (supersuperbra!!) och böckerna tog nästan slut och vinet tog faktiskt helt slut. SÅ KUL!!!
Och yes, detta tillfälle kräver en total overload av versaler och utropstecken.
TUSEN tack ni som var med och förgyllde kvällen och skapade den fina stämningen och köpte boken och lovade att läsa den snabbt! (Vi kommer särskilt ihåg er och vi väntar på respons. Och med "snabbt" så menar vi inom en vecka. Deal?)
Det var lätt värt att dra på sig en förkylning för den här festen!

Jag och Lisa måste ju också tacka förlaget som hittat en så himla bra lokal (So Stockholm galleri i Kungsan om någon skulle råka leta efter superschysst festlokal för typ 100 pers eller hur många vi nu var där inne samtidigt som max?) och hade handlat massa goda ostar och vin och fixat och donat. SÅ HIMLA FINT! TACK!

Nu känns det så roligt och skönt att boken äntligen är ute i världen. Vanliga människor har fått den och kan läsa den. Vanliga människor is the shit!

HOPPAS NI GILLAR DEN!

/ Johanna

PS. Om ni har bloggat får ni gärna lämna en länk i kommentarerna. I vanlig ordning missar man ju att ta foton på sina egna fester, så jag har typ två bilder.

PS2. Våra snygga klänningar kom från COS. Vi var tyvärr inte sponsrade.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar